Dobro došli!

Suha marina nalazi se uz glavnu prometnicu koja spaja grad Rab sa Loparom u mjestu Mundanije, udaljena oko 1 km od samog centra. Prilaz odnosno ulaz prilagođen je najdužim, najširim te najvišim plovilima kojima je dozvoljen transport javnom prometnicom.

Smještena je uz obiteljsku kuću, ograđena sa svih strana, osvijetljena i čuvana/ kontrolirana čitavo vrijeme. Mogućnost smještaja je oko 100 plovila svih veličina i modela u vanjskom prostoru a postoji i opcija smještaja u garaži, koja je predviđena za manje čamce. Osiguravamo i prihvat kamp-kućica, prikolica, motora.


Marina ima vanjsku rasvjetu, priključke za vodu sa produžnim crijevima, prključke za sve modele elektro –utičnica, osigurano je i povremeno korištenje produžnih elektro kablova, te korištenje ljestvi i manjih dizalica. Kompletna površina je veoma kvalitetno tamponirana sitnim kamenom tako da se voda ne zadržava ni po najjačoj kiši. Pored osnovnog sadržaja marina ima i natkriveni prostor za odmor ili druženja, sanitarni čvor sa tuš kabinama, parkirna mjesta za korisnike te mogućnost noćenja uz korištenje svih sadržaja. Dozvoljen je i samostalan rad vlasnika na svojim plovilima kao i odabir majstora. Posjedujemo i traktor iznimne snage prilagođen transportu svih tipova prikolica do dizalice u luci i natrag ako vlasnici nemaju svoj prijevoz. Pružamo i mogućnost boravka u klimatiziranim odnosno grijanim sobama u kući.